tiistai 29. tammikuuta 2013

Lukuvinkki


Makkarin Tv-taso. Kaikki romut siististi laatikoissa. Kirjat pinossa. =)





Tällä hetkellä lukulistalla Zlatan Ibrahimovizin "elämänkerta", Muumiopas, Talviunelmia sekä Carina Räihän Huipulta Huipulle.



Tätä kirjaa voin kyllä suositella! Kirjassa Carina kertoo elämästään, siitä, kuinka päätyi jättämään uranaisen elämän ja tekemään suuria muutoksia elämässään. Samalla käydään läpi Mount Everestin matkalle valmistautuimista ja itse matkaa ja huiputusta. Ihan loistava.


Kirjassa on upeita kuvia matkan varrelta. Pienellä mielikuvituksella voi juuri kuvitella kirjaa lukiessa, minkälaisissa maisemissa kuljettiin. Allaoleva kuva on kirjasta.


~Sanna~


2 kommenttia:

  1. Mikä tuo muumi-opas on? (Kyselee muumi-fani)

    Mulla on nyt iltalukemisena ollut Leijapoika. Oli pakko ottaa luettavaksi kun sitä on kovasti kehuttu. On kyllä hyvä kirja, voin suositella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirja on Sirke Happosen kirjoittama Muumi opas. Siinä käydään läpi oikeastaan kaikki muumi hahmot mitä ikinä on ollut. Oon sitä lueskellut vähän sieltä täältä muutamien hahmojen osalta. Ihan mukava kirja. Moni on kyllä kehunut tuota Leijapoikaa, mutten oo viielä sitä lukenut, melkein voisi kokeilla seuraavaksi!

      Poista